Gevelbekleding met (natuur)leien

Gevelbekleding heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen. Het is een moderne bouwtrend om gevels te gaan bekleden. Met mijn gelijknamige firma specialiseer ik mij op gevelbekleding in Zottegem waarbij ik gebruik maak van (natuur)leien.

De gevel is het visitekaartje van uw woning. Daarom besteed ik veel aandacht aan estetische en creatieve gevelmaterialen, en aan de uitvoering ervan. Elk gebouw krijgt de uitstraling dat het verdient. Residentieel, nieuwbouw of renovatie, … Bij mij in Zottegem zit u meer dan goed.

Kunstleien of natuurleien

Strakke gevels, moeilijke aansluitingen, … Niets is te veel voor natuurleien en dit alles zonder gebruik te maken van opzichtige of zware hulpstukken. De leien worden één met uw woning. De leien zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen en bovendien kunnen ze in verschillende motieven geplaatst worden.

Contact

Bent u benieuwd naar wat ik voor uw gevel kan betekenen? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende offerte en ik help u graag verder. Vanuit Zottegem ben ik actief in de hele provincie Oost-Vlaanderen. Vraag voor een vrijblijvende offerte.